Damsektionen 2019

Tävlingar 2019, tisdagar

Tävlingarna startar kl 9.00 med samling kl 08.45

•    Vi spelar 18 hål
•    Efter tävlingen gemensamt fika och prisutdelning
•    Startavgift 20 kr

Jannike Hellbergh, hole in one, hål 2 på damernas flaggtävling 2/7

18 juni PB
25 juni Scramble
2 juli Flaggtävling
9 juli PB
16 juli Greensome
23 juli PB
30 juli Tre klubbor och putter
6 augusti PB med gemensam avslutning

Jannike Hellbergh

Anmälan:
- på klubbhusets anslagstavla eller till
- E-post:  asaboden@telia.com

Kom ihåg att ange hcp.
Startavgift 20 kronor.

Välkomna till sommarens tävlingar hälsar tävlingskommittén, Elsa, Ninni, Karin och Åsa!

Glad avslutning på sommarens damgolf! Tack för i år, vi ses nästa sommar för härliga rundor!

Text: Glad avslutning på sommarens damgolf!

Verksamheten 2018

Damsektionen har under året bestått av Elsa Jannert, Ninni Rabenius och Åsa Bodén.

Tävlingar
Under sommaren 2018 genomfördes åtta tävlingar på onsdagar i damsektionens regi. Start med PB, därefter scramble, PB, snörtävling, greensome, PB, tre klubbor och putter och en avslutande PB. Alla tävlingar gick över 18 hål och samlade över lag högt deltagarantal, mycket glädjande, med den populära snörgolfen som topp.

Även denna sommar kunde banans två sträckningar utnyttjas, varvid damerna föredrog den nya, alltså att göra utslaget över dammen.

En gemensam lunch inne i Kroken avslutade säsongen under trivsamma former.

Inför 2019
Damsektionen, nu utökad med Karin Redelius, planerar att köra ungefär samma spelprogram sommaren 2019. Tävlingsdag är dock ändrad till tisdagar men med samma starttid, kl 09.00, och omfatta 18 hål.

Nya regler
Nya regler för golfspel kommer att uppmärksammas och ett informationsmöte planeras.

Damsektionen
gm Åsa Bodén