Damsektionen

8 augusti Poängbogey

Tävlingarna startar kl 9.00 med samling kl 08.45
•    Vi spelar 18 hål
•    Efter tävlingen gemensamt fika och prisutdelning
•    Startavgift 20 kr

Alla, oavsett hcp är välkomna!

Verksamheten 2017

Damsektionen har under året bestått av Elsa Jannert, Ninni Rabenius och Åsa Bodén.

Tävlingar
Under sommaren 2017 genomfördes sju tävlingar i damsektionens regi. Start med PB, därefter scramble, flaggtävling, greensome, PB, 3 klubbor och putter samt en avslutande PB. Alla tävlingar gick över 18 hål och samlade ett rekordhögt deltagarantal. Mycket glädjande! Damerna avstod ett tävlingstillfälle till förmån för klubbens jubileumstävling.

För andra året i rad kunde banans två sträckningar utnyttjas, varvid damerna föredrog den nya, alltså att göra själva utslaget över dammen.

En gemensam lunch på Errols Krog & Café avslutade säsongen under trivsamma former.

Inför 2018
Damsektionen planerar att köra ungefär samma schema under sommaren 2018. Tävlingarna kommer som vanligt att äga rum på onsdagar med start kl 09.00 och omfatta 18 hål.

Damsektionen
gm Åsa Bodén

Glada damgänget vid en av tävlingarna tidigare år.

Glada damgänget