Damsektionen 2020

Tävlingar 2020, tisdagar

Tävlingarna startar kl 9.00 med samling kl 08.45

•    Vi spelar 18 hål
•    Efter tävlingen gemensamt fika och prisutdelning
•    Startavgift 20 kr

9 juni PB
16 juni PB
23 juni Scramble
30 juni Flagg tävling
7 juli PB
14 juli Greensome
21 juli Snörtävling
28 juli Tre klubbor och putter
4 augusti PB
11 aug PB

Anmälan:
- på klubbhusets anslagstavla eller till
- E-post:  asaboden@telia.com

Kom ihåg att ange hcp.
Startavgift 20 kronor.

Välkomna till sommarens tävlingar hälsar tävlingskommittén, Elsa, Ninni, Karin och Åsa!

Damsektionen 2019

Tävlingskommittén för damgolfen har under året bestått av Elsa Jannert, Karin Redelius,
Ninni Rabenius och Åsa Bodén.

Tävlingar
Under sommaren 2019 genomfördes åtta damtävlingar på tisdagar i kommitténs regi. Start med PB, därefter scramble, flaggtävling, PB, greensome, PB, tre klubbor och putter och avslutande PB med gemensam lunch under trivsamma former. Den populära snörtävlingen arrangerades denna sommar av herrarna. Alla tävlingar gick över 18 hål och samlade över lag högt deltagarantal, mycket glädjande!

Även denna sommar kunde banans två sträckningar utnyttjas, varvid damerna föredrog den nya, alltså att göra utslaget över dammen.

Inför 2020
Tävlingskommittén planerar att köra ungefär samma spelprogram sommaren 2020. Med undantaget att damerna i år står för snörgolfen. Tävlingsdag är fortfarande tisdagar med start kl 09.00 och tävlingarna omfattar 18 hål.

Nya regler
De nya reglerna vad bland annat gäller uträkning av hcp kommer att uppmärksammas och ett informationsmöte planeras.

Tävlingskommittén
gm Åsa Bodén

Glad avslutning på sommarens damgolf! Tack för i år, vi ses nästa sommar för härliga rundor!

Text: Glad avslutning på sommarens damgolf!