Medlemsvillkor för Byxelkroks Golfklubb

För alla medlemskap gäller nedanstående villkor med ett par undantag

• Du kan registrera dig dirket i golfens meddlemsregister genom att fylla i och skicka formuläret på länken MEDLEMSKAP.
  • Greenfeemedlemskap endast för personer bosatta i Nordiska länder (Sverige, Finland, Norge, Danmark, Island).
  • Distansmedlemskap för personer bosatta utanför de Nordiska länderna.
  • Erhåller aktivt medlemskap med Golf-ID från Sv. Golfförbundet (SGF)
  • Tillgång till "Min Golf" via www.golf.se.
  • Tidningen Svensk Golf, ett exemplar per hushåll (ej Krokenmedlem och Stödmedlem), portokostnad tillkommer för utskick utanför Sverige.
  • Försäkring med olycksfallsdel och ansvarsdel.
  • Svenska Golfförbundet har slutat med medlemskort.
  • Vid betalning aktiveras ditt medlemskap senast ett dygn efter att klubben fått meddelande om betalning.
    OBS! Vid betalning via bankgiro kan det ta upp till tre vardagar innan innan betalningen når oss.
  • Vi skickar en bekräftelse via mejl på medlemsansökan och vid direktbetalning av nya medlemmar.
    Får du ingen bekräftelse har du förmodligen fel e-postadress i golfens medlemsregister eller filtreras till annan mapp hos dig. Meddela oss rätt adress eller ändra själv på "Min Golf".
  • Vi skickar ingen betalningsbekräftelse till medlemmar sedan förra året.
    Är du osäker på att ha betalt; logga in på ”Min Golf”, har betalningen inte registrerats anges vid ditt namn:
    Ej Aktivt Medlemskap.
  • Ska du avsluta ditt medlemskap meddelar du oss det.
  • Vid bokat semesterboende hos Byxelkroks Golf & Stugor
    Gratis golfspel!
    I varje bokat boende ingår fritt golfspel för TVÅ seniorer samt barn

till och med 17 år på klubbanan Storängen under alla boendedagarna.

Genom att vi registrerar din betalning på den personuppgift du angett godkänner du att Byxelkroks GK sparar dina uppgifter i Golfens IT-system.

Betalningsmeddelande: Ditt golf-ID

Betalningsmeddelande: Ditt golf-ID

Betalningsmeddelande: Ange ditt golf-ID.

Kontrollera att din postadress och mejladress är korrekta på www.golf.se "Min golf".