Spela golf med förmodligen Sveriges billigaste medlemskap!

Greenfeemedlemskap t.o.m. 2020-03-31: 333 kr.

• Endast för personer bosatta i Nordiska länder (Sverige, Finland, Norge, Danmark, Island).
  • Erhåller aktivt medlemskap med Golf-ID från Sv. Golfförbundet (SGF)
  • Tillgång till "Min Golf" via www.golf.se.
  • Tidningen Svensk Golf, ett exemplar per hushåll.
  • Försäkring med olycksfallsdel och ansvarsdel.
  • Har du medlemskort sedan tidigare behåller du det.
  • Svenska Golfförbundet har slutat med medlemskort.
  • Har du inget Golf-ID ber vi dig fylla i och skicka formuläret på länken
  •  Medlemskap samt betala medlemsavgiften.
  • Vi registrerar ditt medlemskap senast två dygn efter att klubben fått meddelande om betalning.
    OBS! Vid betalning via bankgiro kan det ta upp till tre vardagar innan innan betalningen når oss.
    Vid helger ytterligare dagar.
  • Vi skickar en bekräftelse via mejl på medlemsansökan och vid direktbetalning..
    Får du ingen bekräftelse har du förmodligen fel e-postadress i golfens medlemsregister eller filtreras till annan mapp hos dig. Meddela oss rätt adress eller ändra själv på "Min Golf".
  • Vid bokat semesterboende hos Byxelkroks Golf & Stugor
    Gratis golfspel!
    I varje bokat boende ingår fritt golfspel för TVÅ seniorer samt barn

till och med 17 år på klubbanan Storängen under alla boendedagarna.

Genom att vi registrerar din betalning på den personuppgift du angett godkänner du att Byxelkroks GK sparar dina uppgifter i Golfens IT-system.

Betalningsmeddelande: Golf-ID

Betalningsmeddelande: Golf-ID

Kontrollera att din postadress och mejladress är korrekta på www.golf.se "Min golf".

Har du inget Golf-ID

Vänligen fyll i formuläret på länken: