Här registrerar du dig direkt och väljer vilket medlemskap du vill ha.

Med bl.a. Sveriges förmodligen billigaste Greenfeemedlemskap 344 kr t.o.m. 2021-03-14.

Greenfeemedlemskap, 344 kr för personer med postadress i de nordiska länderna Sverige, Finland, Norge, Danmark, Island.

Övriga medlemsformer och avgifter

Villkor för medlemskap, se MEDLEMSVILLKOR

Medlemsuppgifter för Golfens IT-system, GIT.
När jag beviljas medlemskap i Byxelkroks Golfklubb försäkrar jag att följa klubbens stadgar och bestämmelser som fattas av styrelsen och klubbens årsmöte, samt att jag ger mitt tillstånd att mina personuppgifter vidarebefordras till venska Golfförbundet för registrering.

Genom att skicka in dina personuppgifter i formuläret godkänner du att Byxelkroks GK sparar dina uppgifter i Golfens IT-system.

Har du inget golf-ID eller glömt ditt golf-ID eller inte varit medlem i en golfklubb på ett par år, klicka på pilen i rutan "Har du Golf-id?" i formuläret nedan och välj Nej.

Har du inget personnummer var vänlig meddela oss:  info@byxelkroksgk.se

OBS! All vår information går via mejl, se till att ha rätt mejladress och kolla att mejl inte filtreras till andra mappar hos dig.

Är du osäker på ditt golf-id eller om rätt mejladress är registrerad på dig, välj
 Nej på frågan: Har du Golf-id? i formuläret nedan och fyll i och skicka.

Du som har golf-ID kan också betala direkt utan ansökan, se betlaningsinfo längst ned.

Betalningsmeddelande: Ditt golf-ID

Betalningsmeddelande: Ditt golf-ID

Betalningsmeddelande: Ditt golf-ID o. din mejladress.