Här registrerar du dig enkelt och väljer vilket medlemskap du vill ha.

Med bl.a. Sveriges förmodligen billigaste Greenfeemedlemskap 344 kr t.o.m. 2021-03-14.
(Distansmedlem under "Välj en medlemstyp" i formuläret nedan, gäller personer med postadress utanför de nordiska länderna Sverige, Finland, Norge, Danmark, Island.)

Övriga medlemsformer och avgifter

Villkor för medlemskap, se MEDLEMSVILLKOR

Medlemsuppgifter för Golfens IT-system, GIT.
När jag beviljas medlemskap i Byxelkroks Golfklubb försäkrar jag att följa klubbens stadgar och bestämmelser som fattas av styrelsen och klubbens årsmöte, samt att jag ger mitt tillstånd att mina personuppgifter vidarebefordras till venska Golfförbundet för registrering.

Genom att skicka in dina personuppgifter i formuläret godkänner du att Byxelkroks GK sparar dina uppgifter i Golfens IT-system.

OBS! Du som har golf-ID, kontrollera att din post- och mejladress är korrekt på "Min golf" eller använd alternativet Nej i formuläret nedan.